Meniu LIVE
Search
x

Caruselul groazei: Mai mulţi turişti au rămas blocaţi la înălţime, timp de o oră, într-un parc de distracţii din Spania

Cel puţin zece oameni au rămas blocați într-un carusel, în aer, timp de mai bine de o oră, după ce rollercoaster-ul în care se aflau a suferit o defecţiune, raportează The Sun.

De Antonia Roşu la 05.08.2022, 12:16

Imaginile arată un grup de vizitatori rămaşi suspendaţi la peste 50 de metri deasupra solului, într-o zi în care temperaturile din parcul tematic au ajuns la 37 de grade Celsius.

Ghinioniştii, în căutare de senzații tari, se aflau la bordul caruselului „Abismo” de la „Parque de Atracciones” din în capitala Spaniei, Madrid. Plimbarea promite iubiților de adrenalină viteze de cel puțin 105 km/h în timp ce se răsucește și se învârte, coborând apoi de la o înălţime de 50m.

Miercuri însă, o defecțiune tehnică a lăsat vizitatorii blocați în rollercoaster, în poziţie verticală, îndreptaţi în sus. Caruselul s-a stricat imediat după ora 21, nu cu mult înainte ca parcul să se închidă.

Parcul de distracţii susţine că toate carusele sunt verificate zilnic

Vizitatorii au rămas blocaţi timp de mai mult de o oră, potrivit Spanish News Today. Angajaţii parcului de distracţii au reuşit în cele din urmă să deblocheze caruselul şi să îi elibereze pe ghinionişti. Nu a fost raportat niciun rănit, iar autorităţile nu au fost alertate, potrivit Europa Press.

„Abismo”, adică „Abis”, este promovat pe site-ul parcului drept unul dintre cele mai „exclusive” și „spectaculoase” rollercoasters de acest gen din lume. „Parque de Atracciones” susţine că toate caruselele sale sunt verificate zilnic și că au un protocol de securitate strict.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Caruselul groazei: Mai mulţi turişti au rămas blocaţi la înălţime, timp de o oră, într-un parc de distracţii din Spania