Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Catedrala din Nantes ar fi fost incendiată de un tânăr din Rwanda furios pentru că îi expirase viza

Catedrala din Nantes ar fi fost incendiată de un tânăr imigrant originar din Rwanda, care lucra la catedrală şi era furios că îi expirase viza.

de Ana Maria Ghiarasim

la 19.07.2020 , 14:11

Catedrala din Nantes, incendiată de un tânăr din Rwanda furios pentru că îi expirase viza Catedrala din Nantes, incendiată de un tânăr din Rwanda furios pentru că îi expirase viza - Profimedia Images
  • Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut de polițiști sâmbătă, la câteva ore după izbucnirea incendiului.
  • Marea orgă din catedrală, veche de 400 de ani, a fost distrusă în incendiu.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut de polițiști sâmbătă, la câteva ore după izbucnirea incendiului, scrie Le Figaro.

Cu toate acestea, comunicatul Parchetului în cazul incendiului vizează deocamdată ”un act de neglijență”.

"În acest moment, este vorba de verificări, nu există elemente care să îl implice direct în comiterea incendiului. Totodată, orice interpretare care ar putea implica această persoană în comiterea faptelor este prematură şi pripită", a declarat procurorul din Nantes, Pierre Sennes.

Articolul continuă după reclamă

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţă în interiorul Catedralei din Nantes, în vestul Franței, iar imaginile postate pe Internet au surprins flăcările care au mistuit clădirea pe interior. Marea orgă din catedrală, veche de 400 de ani, a fost distrusă în incendiu.

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Catedrala din Nantes ar fi fost incendiată de un tânăr din Rwanda furios pentru că îi expirase viza