Antena Meniu Search
x

Cățelul Boo s-a îmbolnăvit după moartea prietenului său cel mai bun, Buddy

Cel mai drăguţ căţel din lume a murit. de inimă rea. Avea 17 milioane de fani pe reţelele de socializare şi era adorat inclusiv de vedete. Boo s-a îmbolnăvit la scurt timp după ce prietenul lui a încetat din viaţă.

Vezi și

Cel mai drăguţ căţel din lume a murit. de inimă rea. Avea 17 milioane de fani pe reţelele de socializare şi era adorat inclusiv de vedete. Boo s-a îmbolnăvit la scurt timp după ce prietenul lui a încetat din viaţă. Contul său de Facebook, unde stăpânii îi postau zilnic aventurile, este acum invadat de mesaje din toată lumea.

Boo arăta ca o jucărie de pluş. Alături de Grumpy Cat, căţelul din rasa Pomeranian era vedetă pe internet şi se bucura de toată atenţia stăpânei lui. Avea o plăcere deosebită să se joace, să se uite la televizor şi să poate tricouri.

Micul Boo avea 12 ani şi trăia în San Francisco. Moartea lui a fost anunţată pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Boo s-a făcut remarcat foarte repede. Spre deosebire de câinii din rasa lui, el era tuns scurt. Ar fi suferit enorm după ce a murit companionul său, un patruped cu care s-a înţeles de minune mai bine de un deceniu.

Supranumit cel mai drăguţ câine din lume, Boo a fost invitat la emisiuni televizate, iar o carte care conţine cele mai reuşite poze ale sale a fost publicată în zece limbi străine. Imaginea lui a inspirat chiar şi lansarea unei reviste de benzi desenate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Cățelul Boo s-a îmbolnăvit după moartea prietenului său cel mai bun, Buddy