Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cauza morţii lui Andy Fletcher, membru al trupei Depeche Mode, a fost dezvăluită. "A murit fără o suferinţă prelungită"

Cauza morții lui Andy Fletcher, unul dintre membrii fondatori au trupei Depeche Mode, a fost dezvăluită. Colegii săi au publicat luni seară un comunicat pe reţelele de socializare în care se menționează că  Fletcher "a murit din cauze naturale şi fără o suferinţă prelungită", scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 28.06.2022 , 14:42

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

În mesajul publicat pe contul de Instagram al trupei Depeche Mode, ceilalţi doi membri ai grupului, Martin Gore şi Dave Gahan, au anunţat că Andy Fletcher a murit la vârsta de 60 de ani din cauza unei disecţii aortice în timp ce se afla în reşedinţa lui pe 26 mai şi că familia colegului lor de trupă i-a rugat să distribuie această informaţie.

"În urmă cu două săptămâni am primit rezultatul medicilor legişti, iar familia lui Andy ne-a rugat să îl împărtăşim acum cu voi. Andy a suferit o disecţie aortică în timp ce se afla acasă, pe 26 mai. Aşadar, deşi a plecat mult prea devreme dintre noi, el a murit din cauze naturale şi fără o suferinţă prelungită", au precizat cei doi muzicieni.

Mesajul a descris şi o ceremonie de celebrare a vieţii lui Andy Fletcher care a fost organizată săptămâna trecută la Londra de Martin Gore şi Dave Gahan, care le-au mulţumit totodată fanilor pentru sprijinul acordat familiei Fletcher după vestea morţii muzicianului.

Articolul continuă după reclamă

Andy Fletcher a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Depeche Mode, înfiinţând această formaţie de muzică electronică/synthpop în 1980, alături de Martin Gore, Dave Gahan şi Vince Clarke. Albumele trupei Depeche Mode s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial şi 54 dintre piesele sale au ajuns în UK Singles Chart. În 2020, Andy Fletcher a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de colegii lui de trupă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Cauza morţii lui Andy Fletcher, membru al trupei Depeche Mode, a fost dezvăluită. "A murit fără o suferinţă prelungită"