Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cauza morții vloggeriței Gabby Petito, tânăra descoperită fără viață la aproape o lună de la dispariție, în SUA

Vloggerița americană Gabby Petito, descoperită fără viață la aproape o lună de la dispariție, într-un parc național din Wyoming, a murit strangulată, a stabilit un medic legist.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.10.2021, 09:06

Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, era moartă de câteva săptămâni când trupul ei a fost găsit luna trecută lângă un parc național pe care ea și logodnicul ei, Brian Laundrie, l-au vizitat, a spus legistul Brent Blue.

De altfel, Brian Laundrie este ”o persoană de interes” în acest caz, cu atât mai mult cu cât tânărul a fost și el dat dispărut la mijlocul lunii septembrie, scrie BBC.

Cauza morții lui Gabby Petito, bloggerița dispărută în timpul unei excursii cu logodnicul ei, Brian Laundrie

Gabby Petito documenta călătoria nomadă „van life” prin parcurile naționale din vestul american pe rețelele de socializare, când a dispărut, la sfârșitul lunii august, în timp ce se afla într-o excursie programată pe 4 luni cu iubitul ei, Brian Laundrie. Bărbatul, care s-a întors singur casă pe data de 1 septembrie, a devenit persoană de interes pentru anchetatori în momentul în care a dispărut și el de acasă.

Pe acelaşi subiect

Un medic legist din Wyoming a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că trupul tinerei Gabby Petito a fost găsit într-un camping cu semne de strangulare. Potrivit medicului, trupul tinerei a zăcut abandonat timp de aproape patru săptămâni, înainte de a fi descoperit, la 20 septembrie.

Gabby Petito nu era însărcinată în momentul morții sale

Medicul nu a confirmat dacă un obiect a fost folosit pentru a o ucide. De asemenea, nu a dezvăluit detalii despre raportul ei de toxicologic, dar a spus că Gabby Petito nu era însărcinată în momentul morții sale.

Oficialii sunt în contact cu familia lui Gabby Petito cu privire la transferul rămășițelor ei.

"Din păcate, acesta este doar unul dintre numeroasele decese din țară ale persoanelor implicate în violența domestică și este regretabil faptul că aceste alte decese nu beneficiază de o acoperire la fel de mare ca aceasta", a adăugat medicul legist, dr. Blue.

Potrivit Centrului Național de Informare a Criminalității FBI, aproape 90.000 de cazuri de persoane dispărute erau în desfășurare activă la sfârșitul anului 2020, deși puțini primesc atenție la nivel național.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cauza morții vloggeriței Gabby Petito, tânăra descoperită fără viață la aproape o lună de la dispariție, în SUA