Antena Meniu Search
x

Caz bizar într-o tentativă de ucidere a unei femei: o pisică e principalul suspect al poliţiei

O pisică fără adăpost a devenit principalul suspect în cazul unei tentative de omucidere, în Japonia. O femeie a fost grav rănită, posibil de o felină.

- Pixabay

O pisică fără adăpost a devenit principalul suspect în cazul unei tentative de omucidere, în Japonia. O femeie a fost grav rănită, iar poliţia bănuieşte că ar fi fost victima... unei feline.

Incidentul bizar a fost raportat în oraşul Mifune, din sudul Japoniei. Victima, o bătrână de 82 de ani, a fost spitalizată cu cel puţin 20 de tăieturi. A fost găsită plină de sânge, în casă, de fiica ei, care a chemat ajutoare.

Poliţia a deschis o investigaţie, tratând cazul ca o tentativă de omucidere, însă a avut probleme cu găsirea atacatorului. Anchetatorii nu au găsit nicio urmă care să arate că cineva străin a intrat sau ieşit din casă. 

După o analiză mai atentă, poliţiştii au observat că tăieturile de pe corpul femeii seamănă mai degrabă cu răni provocate de... o pisică.

"Poliţia analizează mostrele luate de la ghearele unei pisici fără adăpost, care ar fi zgâriat victima", a fost mesajul unei ştiri difuzate de NHK, televiziunea naţională japoneză. 

Potrivit Dailymail, poliţia nu a dat detalii presei nipone, dar a precizat că nu contestă informaţiile care au fost făcute publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Caz bizar într-o tentativă de ucidere a unei femei: o pisică e principalul suspect al poliţiei