Antena Meniu Search
x

Caz nemaiîntâlnit! Au adormit şi s-au trezit după mai multe zile!

Două sate din Kazahstan sunt îngrozite! Populaţia a fost lovită de un fenomen ciudat, care i-a speriat pe locuitori şi i-a încurcat pe medicii care au venit să investigheze cazul

Două sate din Kazahstan sunt îngrozite! Populaţia a fost lovită de un fenomen ciudat, care i-a speriat pe locuitori şi i-a încurcat pe medicii care au venit să investigheze cazul

Satele Krasnogorsk şi Kalachi prezintă simptomele unei afecţiuni ciudate şi necunoscute. Conform celor de la thedebrief,co.uk., locuitorii adorm pentru o perioadă lungă, între 30 de ore şi şase zile, fără să ştie de ce şi fără să fie obosiţi.

Din cei peste 800 de localnici, 10% dintre ei au fost afectaţi mai mult sau mai puţin de această “boală”nemaiîntâlnită. O femeie în vârstă de 50 de ani din Kalachi a povestit că a adormit dimineaţă, în timp ce mulgea vaca, şi s-a trezit două zile mai târziu, într-o cameră de spital. Din păcate, nu este un caz singular pentru ca şi alţi localnici au trecut prin situaţii asemanantoare.

În plus, au existat şi alte simptome: slăbiciune, ameţeli, pierderi de memorie. Unii copii au povestit că au halucinaţii. După ce au respins ipoteza iniţială, cea a intoxicaţiei alcoolice, medicii care au venit în cele două sate au acum o altă variantă.

Aceştia cred că simptomele ar putea fi generate de otrăvirea cu uraniu. O mină de uraniu a existat în apropiere, iar specialiştii spun că chimicalele s-ar fi putut răspândi în apă potabilă. Totuşi, doctorii nu pot încă explica de ce unii localnici sunt afectaţi, iar alţii nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Caz nemaiîntâlnit! Au adormit şi s-au trezit după mai multe zile!