Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Ce au găsit polițiștii din SUA într-o borsetă pe care scria "Cu siguranţă nu e o pungă plină cu droguri". Un alt detaliu le-a atras atenția

Agenţii de poliţie din Portland, statul Oregon, au oprit o maşină săptămâna aceasta şi au observat în interior o borsetă pe care scria „Cu siguranţă nu este o pungă plină cu droguri”. De fapt, chiar era plină de droguri. Mai precis, conţinea 79 de pastile de fentanil, trei comprimate de oxicodonă contrafăcute şi 230 g de metamfetamină, scrie The Guardian.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 13:21

Ce au găsit polițiștii din SUA într-o borsetă pe care scria "Cu siguranţă nu e o pungă plină cu droguri". Un alt detaliu le-a atras atenția Ce au găsit polițiștii din SUA într-o borsetă pe care scria "Cu siguranţă nu e o pungă plină cu droguri". Un alt detaliu le-a atras atenția - X / PPB East Precinct

Agenţii au tras pe dreapta un bărbat şi o femeie care conduceau o maşină furată. În interiorul maşinii Ford Taurus, poliţiştii au observat că zona de contact din jurul volanului fusese vizibil modificată - şi au zărit punguţe cu o substanţă albă.

„Şoferul şi pasagerul au fost arestaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Portland, sergentul Kevin Allen. „În interiorul vehiculului se aflau un număr substanţial de droguri ambalate, inclusiv metamfetamină şi pastile albastre de fentanil, mai multe cântare, bani şi o armă de foc încărcată”, a detaliat poliţistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Ce au găsit polițiștii în borsetă

Pe acelaşi subiect

Multe dintre pliculeţele cu droguri fuseseră depozitate într-o gentuţă de pânză pe care scria „Cu siguranţă nu este o pungă plină cu droguri”. O fotografie cu captura poliţiştilor - inclusiv gentuţa - a atras atenţia mass-media pe X.

Suspecţii - Reginald Reynolds, 35 de ani, şi Mia Baggenstos, 37 de ani - sunt acuzaţi de posesie de droguri şi de posesie a unui vehicul furat.

În 2020, statul Oregon a intrat în istorie atunci când a dezincriminat deţinerea de cantităţi mici de droguri (mult mai mici decât cantităţile găsite marţi de poliţişti), într-un efort de a redirecţiona fondurile oraşului de la incriminare către tratamentul tulburărilor legate de consumul de substanţe. Măsura a fost adoptată cu un nivel ridicat de susţinere publică, care s-a clătinat pe măsură ce rata supradozelor şi a persoanelor fără adăpost a crescut în stat în timpul pandemiei Covid-19 - când fentanilul a devent disponibil pe scară largă. Astfel, în septembrie, statul a reincriminat posesia de droguri, legislaţia fiind adoptată de un Congres al statului controlat de democraţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Ştiri externe » Ce au găsit polițiștii din SUA într-o borsetă pe care scria "Cu siguranţă nu e o pungă plină cu droguri". Un alt detaliu le-a atras atenția