Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Ce au găsit vameșii într-o cisternă "de gaz", după ce au scanat-o cu raze X. Captură impresionantă la granița cu Ucraina

Captură impresionantă de țigări făcută de vameșii din Ucraina, la punctul de frontieră Diakovo - Halmeu. Polițiștii de frontieră din țara vecină au intrat la bănuieli după ce șoferul unei cisterne le-a spus că se îndreaptă spre România, pentru a o umple cu gaz. În urma verificărilor, vameșii au descoperit că cisterna era burdușită cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 700.000 de lei.

de Redactia Observator

la 28.01.2023 , 16:56

Potrivit PresaSM, totul s-a întâmplat la punctul Halmeu-Diakovo, pe partea urcraineană, acolo unde un cetățean ucrainean în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autocisterne, a fost tras pe dreapta de polițiștii de frontieră în urma controlului. Șoferul le-a spus polițiștilor de frontieră că vrea să ajungă cu cisterna în România, pentru a achiziționa gaze naturale.

Vameșii ucraineni au intrat la bănuieli și pe bună dreptate. Cisterna era plină cu țigări

Frontieriștii din Ucraina au devenit suspicioși încă din primele momente, pentru că diferența de cântar era considerabilă - 2.5 tone. Așa că au decis să scaneze cisterna cu raze X, moment în care au găsit înghesuite peste 215 cutii cu țigarete de contrabandă.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii de frontieră au deschis cisterna pentru verifica cutiile. Înăuntru au găsit peste o sută de mii de pachete de țigări, cu o valoare de piață estimată la aproape 700.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Ce au găsit vameșii într-o cisternă "de gaz", după ce au scanat-o cu raze X. Captură impresionantă la granița cu Ucraina