Antena Meniu Search
x

Video "Ce miracol!". Un cal a supraviețuit 21 de zile sub dărâmături, în Turcia. Animalul a fost scos pe picioare de sub muntele de moloz

La 21 de zile după cutremurele care au devastat Turcia, un cal a fost scos în viață de sub ruinele unei clădiri din Adiyaman, oraș puternic afectate de seisme. Salvatorii au folosit un excavator, pentru a elibera animalul din muntele de moloz, potrivit Sky News.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.03.2023, 14:20

Vezi și

Un videoclip postat pe Twitter de omul de afaceri turc Tansu Yegen arată echipe de salvare lucrând împreună, eliberând în cele din urmă animalul în siguranță. 

"Uimitor, uimitor, uimitor", a scris antreprenorul turc în mesajul care însoțea înregistrarea. Până marți după-amiază, postarea a strâns peste 3,4 milioane de viazualizări, scrie Yahoo News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Ministrului Agriculturii din Turcia, calul a stat sub moloz timp de 21 de zile. 

Pe acelaşi subiect

Adiyaman, situat în apropierea graniței cu Siria, se află într-o regiune care a suferit pagube mari în timpul cutremurelor majore din 6 februarie. Cifrele oficiale publicate vineri de Autoritatea de Management al Dezastrelor și Situațiilor de Urgență (AFAD) din Turcia stabilesc numărul morților la 44.218, însă bilanțul se preconizează că va continua să crească.

Erdogan împarte bani victimelor cutremurului din Turcia

Pe 27 februarie, președintele turc a împărțit bani copiilor din Adiyaman. Videoclipul cu Erdoğan împărțind bani a stârnit o reacție uriașă pe rețelele de socializare, oamenii considerând momentul ca fiind unul "rușions". Potrivit  Duvar English, acțiunea lui Recep Tayyip Erdogan a venit după ce a cerut "binecuvântare" cetățenilor din Adıyaman, admițând că guvernul nu a reușit să răspundă în mod adecvat în "primele două zile" după cutremurele devastatoare.

"În primele două zile, la Adıyaman nu am putut, din păcate, să desfășurăm lucrările (de salvare și căutare) cu eficiența dorită, din cauza efectului distructiv al cutremurelor. Vă cer binecuvântarea din această cauză. Suntem conștienți de tot și nimeni nu ar trebui să se îndoiască de faptul că facem și vom face ceea ce este necesar", a spus Erdogan pe 27 februarie, la Adıyman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » "Ce miracol!". Un cal a supraviețuit 21 de zile sub dărâmături, în Turcia. Animalul a fost scos pe picioare de sub muntele de moloz