Antena Meniu Search
x

Video Ce pățesc soldații ruși care refuză să execute ordinele. Autoritățile de la Kremlin impun pedepse mai dure pentru a-i motiva pe noii recruți

În Rusia au apărut imagini ale aplicării unui nou articol din Codul Penal care a înăsprit pedepsele pentru refuzul militarilor de a executa ordine, în timpul conflictelor armate. Aceste informații sunt însoțite și de un clip video în care apar doi soldați care sunt acuzați și reținuți cu brutalitate chiar în fața colegilor lor de unitate.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 08:17

Vezi și

Într-o cazarmă din Belgorod, un soldat acuzat de aşa ceva a fost scos din rând şi i s-a comunicat deschiderea dosarului. Apoi, doi poliţişti militari l-au încătuşat cu brutalitate şi l-au urcat într-o dubă. Un al doilea acuzat a fost tratat la fel, dar ceva mai puţin violent.

Un jurist a comentat că arestarea celor doi era oricum inutilă deoarece se aflau deja în incinta unităţii şi nu aveau unde să fugă. Dar că, probabil se doreşte intimidarea soldaţilor recent mobilizaţi care ar refuza să lupte în Ucraina. Cazarma din Belgorod se află în apropierea frontierei ucrainene. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ce pățesc soldații ruși care refuză să execute ordinele. Autoritățile de la Kremlin impun pedepse mai dure pentru a-i motiva pe noii recruți