Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ce simbolizează colierul de perle purtat de Ducesa de Cambridge la funeraliile prințului Philip

Ducesa de Cambridge a sosit la funeraliile prințului Philip aducând un omagiu emoționant prințesei Diana, dar și tradiției Casei Regale Britanice.

de Redactia Observator

la 17.04.2021, 17:15

  • Prinţul Philip a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.
  • 30 de persoane participă la slujba din capela Saint George a Castelului Windsor.
  • Zeci de jurnalişti au ajuns la Castelul Windsor pentru funeraliile prinţului Philip.

Ducesa Kate, în vârstă de 39 de ani, care a avut o relație specială cu Prințul Philip, și-a acoperit chipul cu un văl iar pe cap a purtat o pălărie neagră, simboluri ale doliului. Kate a purtat, de asemenea, o rochie elegantă, Roland Mouret, cu un decolteu asimetric - aceeași pe care a purtat-o ​​la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării, din 2018.

La gât a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta, special pentru funeraliile ducelui de Edinburgh, simbol al tradiției.  Regina Marii Britanii a purtat des colierul japonez de perle în anii 80 și 90. I l-a împrumutat și Prințesei Diana, o mare iubitoare de perle, cu ocazia unui banchet de stat organizat în 1982. 

Regina și-a dorit un colier făcut din „cele mai fine perle de cultură”, un cadou din partea guvernului japonez. Are patru șiraguri choker de perle prinse în față cu o clemă ovală, cu diamante.

Soția prințului William a asortat bijuteria regală cu un set de cercei din perle, tot din colecția reginei. Kate a sosit alături de William la capela Saint George de la Windsor, fără cei 3 copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Nu a mai fost văzută în public de la anunțul morții ducelui de Edinburgh.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Ce simbolizează colierul de perle purtat de Ducesa de Cambridge la funeraliile prințului Philip