Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce urmărește, de fapt, Vladimir Putin? Liderul de la Kremlin a pozat în victimă înainte să atace Ucraina și mai are o armă la dispoziție

Ce vrea, de fapt, Vladimir Putin? Este o întrebare pe care foarte multă lume şi-o pune în acest moment. Inclusiv marii lideri ai lumii. Singurul lucru cert este că atacul de ieri a fost pus la cale vreme îndelungată şi este un atac la adresa democrației, în general, pe care liderul de la Kremlin o consideră echivalentă cu nazismul. Este motivul pentru care NATO este în alertă, iar frontul estic a fost fortificat de trupele aliate. 

de Redactia Observator

la 25.02.2022 , 08:23

Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO: Este o zi neagră pentru istoria Europei şi un război neprovocat fără nici un fel de respect pentru dreptul internaţional, pentru coexistenţa paşnică în Europa se produce sub ochii noştrii.

Vladimir Putin a pozat în victimă înainte de a ataca Ucraina. A invocat mereu faptul că Rusia este atacată şi a vorbit despre un genocid în Donbas. Ca să aibă acoperire şi pentru a-şi definitiva sceneta sângeroasă, a mers până la declararea independenţei regiunilor Doneţk şi Lugansk şi a evacuat de acolo oameni care nu erau în pericol.

Gen. (r) Virgil BălăceanuPutin rămâne impredictibil care comite acte, din punct de vedere al viitorului său, absolut suicidale atat la nivel internaţional dar si la nivelul poporului rus. Poporul rus devine unul agresor dar el este un preşedinte care decide o agresiune militară fără să aibă nici un motiv.

Vezi și

Iar atacurile Rusiei nu se vor opri aici. Vladimir Putin va continua să atace şi mai are o arma la fel de periculoasă, cu care se descurcă la fel de bine: dezinformarea.

Pe acelaşi subiect

Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO: Rusia va folosi în continuare şi mai agresiv şi instrumente de dezinformare. Pentru că foarte multă lume, profitând de neliniştea şi anzietatea firească pe care o avem cu toţii, încearcă să submineze încrederea românilor şi a polonezilor şi a nemţilor şi a francezilor în instituţiile alianţei noastre.

După ce a orchestrat atacul, liderul de la Kremlin a cerut, cu cinism, ca ţara sa să nu fie sancţionată din punct de vedere economic.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Rusia rămâne o parte a economiei mondiale. Aşa că, atât timp cât este o parte din ea, nu avem nicio intenţie să aducem atingere sistemului din care simţim că facem parte. Nu vom produce niciun neajuns sistemului economic mondial, atât timp cât facem parte din el. Cred că partenerii noştri trebuie să înţeleagă acest lucru şi să nu ne elimine din acest sistem.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că România nu are motive de îngrijorare.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO: Vom lua toate măsurile pentru a ne proteja teritoriul şi aliaţii. Nu sunt motive de îngrijorare Pentru România. Avem tot ce este în materie de protecţie militară, de descurajare, în NATO avem tot ce ne trebuie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Ce urmărește, de fapt, Vladimir Putin? Liderul de la Kremlin a pozat în victimă înainte să atace Ucraina și mai are o armă la dispoziție