Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cea mai grasă femeie din lume a pierdut JUMĂTATE din greutate în mai puţin de două luni! (VIDEO)

O femeie din Egipt considerată 'cea mai grasă femeie din lume' în urmă cu câteva săptămâni, din cauza greutăţii sale de 500 de kilograme, a pierdut jumătate din greutate în două luni de tratament în India, au anunţat medicii săi, citaţi de AFP.

de Redactia Observator

la 21.04.2017 , 16:04

O femeie din Egipt considerată 'cea mai grasă femeie din lume' în urmă cu câteva săptămâni, din cauza greutăţii sale de 500 de kilograme, a pierdut jumătate din greutate în două luni de tratament în India, au anunţat medicii săi, citaţi de AFP.

Eman Ahmed Abd El Aty, de 37 de ani, cântărea iniţial o jumătate de tonă, din cauza elefantiazisului de care suferea, o boală care provoacă umflarea membrelor şi a altor părţi ale corpului, şi era imobilizată la pat. Trimisă la Bombay cu un zbor în scop medical, ea a suferit o intervenţie bariatrică luna trecută.

Pe materialele video oferite în această săptămână de spitalul Saifee, pacienta poate fi văzută zâmbind, în timp ce stă întinsă şi ascultă muzică. 

Articolul continuă după reclamă

'Este o versiune mai fericită şi mai slabă a ei. Poate reintra în cele din urmă într-un scaun cu rotile şi sta aşezată pentru o lungă perioadă de timp, ceva ce nici nu am fi visat în urmă cu trei luni', a indicat într-o declaraţie echipa de medici a femeii, anunţând că aceasta a pierdut 250 de kilograme.

Pe acelaşi subiect

Povestea acestei femei din Alexandria, care nu a părăsit casa de 25 de ani, a făcut înconjurul lumii şi l-a emoţionat pe un chirurg indian care i-a propus toamna trecută să o opereze.

Graţie unei diete bazate pe lichide şi intervenţiei chirurgicale, femeia a pierdut treptat în greutate de la sosirea în India, la mijlocul lunii februarie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deţinătoarea oficială al titlului de cea mai grasă femeie din lume este americanca Pauline Potter, cu o greutate de 293 kg în luna iulie a anului trecut înregistrată de Cartea Recordurilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Cea mai grasă femeie din lume a pierdut JUMĂTATE din greutate în mai puţin de două luni! (VIDEO)