Antena Meniu Search
x

Video Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit zona Los Angeles. Vântul a suflat cu până la 180 de km/h, zeci de clădiri au fost distruse

Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit, aseară, zona oraşului Los Angeles, din SUA. Cel puţin o persoană a fost rănită, iar 17 clădiri au fost avariate. 11 dintre ele nu mai pot fi locuite. Vântul a bătut cu până la 180 de kilometri pe oră. Maşini şi ambarcaţiuni au fost distruse de furtuna devastatoare. În San Francisco, cel puţin 2 persoane au murit marţi din cauza tornadei.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 20:57

Vezi și

Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit zona Los Angeles. Este un fenomen rar care a provocat pagube importante, au anunțat autoritățile, potrivit CNN. Zona Los Angeles a fost lovită de o tornadă rară, cea mai puternică care a apărut în regiune din 1983. 

Serviciul Național de Meteorologie a confirmat că tornada ''a ajuns pentru scurt timp'' într-un parc industrial și într-un depozit din orașul Montebello. Tornadele sunt rare în California, fiind în medie 10 pe an. Cele mai multe sunt mici și de scurtă durată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit zona Los Angeles. Vântul a suflat cu până la 180 de km/h, zeci de clădiri au fost distruse