Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit zona Los Angeles. Vântul a suflat cu până la 180 de km/h, zeci de clădiri au fost distruse

Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit, aseară, zona oraşului Los Angeles, din SUA. Cel puţin o persoană a fost rănită, iar 17 clădiri au fost avariate. 11 dintre ele nu mai pot fi locuite. Vântul a bătut cu până la 180 de kilometri pe oră. Maşini şi ambarcaţiuni au fost distruse de furtuna devastatoare. În San Francisco, cel puţin 2 persoane au murit marţi din cauza tornadei.

De Redactia Observator la 23.03.2023, 20:57
Vezi și

Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit zona Los Angeles. Este un fenomen rar care a provocat pagube importante, au anunțat autoritățile, potrivit CNN. Zona Los Angeles a fost lovită de o tornadă rară, cea mai puternică care a apărut în regiune din 1983. 

Serviciul Național de Meteorologie a confirmat că tornada ''a ajuns pentru scurt timp'' într-un parc industrial și într-un depozit din orașul Montebello. Tornadele sunt rare în California, fiind în medie 10 pe an. Cele mai multe sunt mici și de scurtă durată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cea mai puternică tornadă din ultimii 40 de ani a lovit zona Los Angeles. Vântul a suflat cu până la 180 de km/h, zeci de clădiri au fost distruse