Antena Meniu Search
x

Ceasul Apocalipsei, menținut în 2019 la doar 2 minute distanţă de o catastrofă

Omenirea se află la două minute distanţă de o catastrofă. Minutarul aşa-numitului ceas al Apocalipsei, care indică simbolic iminenţa unui cataclism planetar, nu s-a mutat de anul trecut. Şi rămâne mai aproape ca niciodată de punctul critic.

de Redactia Observator

la 25.01.2019, 21:24

Vezi și

Omenirea se află la două minute distanţă de o catastrofă. Minutarul aşa-numitului ceas al Apocalipsei, care indică simbolic iminenţa unui cataclism planetar, a fost menținut la aceeași oră ca anul trecut. Adică la 12 fără 2 minute, mai aproape ca niciodată de punctul critic.

Ora Ceasului Apocalipsei este stabilită în mod simbolic de către un grup de oamenii de știință, între care și 15 laureați Nobel. În funcție de evoluția evenimentelor în plan mondial, cercetătorii anunță cât de aproape suntem de ora 12.00, care ar fi ora Apocalipsei.

Pentru 2019, ceasul a fost menținut ca anul trecut, la doar 2 minute de ora fixă, adică mai aproape ca niciodată de un cataclism.

Oamenii de știință vor astfel să avertizeze că, în ultima perioadă, conflictele între state nu au făcut decât să se adâncească. Au fost construite arme tot mai puternice, inclusiv nucleare şi sunt aplicate tot mai puţine politici pentru protecţia mediului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ceasul Apocalipsei, menținut în 2019 la doar 2 minute distanţă de o catastrofă