Antena Meniu Search
x

Cei doi frati Tarnaev au invatat sa fabrice bombe de pe INTERNET. "Erau lupi solitari"

Potrivit ultimelor informatii, cei doi frati Tarnaev au invatat cum sa faca o bomba, de pe internet

Conform oficialilor americani intervievati de catre AP, frații Tarnaev au avut "convingeri religioase mari", dar nu au legaturi cu un grup terorist. Cu alte cuvinte, "au fost lupi singuri".

Cu o zi inainte de atentate, Zach Bettencourt a avut o discutie cu prietenul sau Djohar, iar cuvintele il urmaresc si acum. “Ceea ce se intampla este o nebunie”, spunea atunci tanarul Tarnaev. Ceea ce este mai curios este faptul ca acesta a adaugat: “Aceste atacuri sunt foarte usor de facut. Au loc, in fiecare zi, in Irak si Afganistan”.

Pe de alta parte, senatorul american Lindsey Graham, a declarat, in aceasta dimineata ca, daca FBI-ul nu a stiut ca Tamerlan Tarnaev a calatorit in Rusia, a fost deoarece numele sau a fost scris gresit. „Din aceasta cauza, nu a aparut niciodata in sistem, ca a mers in Rusia”, a declarat senatorul pentru Fox News.

Mai mult, Tamerlan fusese “descoperit” de catre FBI din anul 2011, atunci cand au fost interogati atat el, cat si familia si colegii sai de clasa. Atunci nu a fost semnalat nimic in neregula.

Foto: facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cei doi frati Tarnaev au invatat sa fabrice bombe de pe INTERNET. "Erau lupi solitari"