Antena Meniu Search
x

Bebeluş de 8 luni, răpit alături de întreaga familie în California. Un suspect a fost arestat, dar victimele sunt de negăsit

O persoană a fost arestată în legătură cu răpirea celor patru membri ai familiei, între care un bebeluş de doar opt luni, au precizat autoritățile. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.10.2022, 15:22

Aroohi Dheri, în vârstă de 8 luni, alături de părinţii Jasdeep Singh şi Jasleen Kaur
Aroohi Dheri, în vârstă de 8 luni, răpită alături de părinţii Jasdeep Singh şi Jasleen Kaur - Facebook

Aroohi Dheri, în vârstă de opt luni, și părinții ei, mama, Jasleen Kaur, în vârstă de 27 de ani și tatăl, Jasdeep Singh, în vârstă de 36 de ani, au fost răpiţi de la o adresă din comitatul Merced, California de Nord, luni, potrivit şerifului Vern Warnke. Unchiul bebelușului, Amandeep Singh, în vârstă de 39 de ani, a fost și el răpit, a spus șeriful.

Un suspect se află în prezent în arest, au declarat marți autoritățile. Bărbatul, identificat ca Jesus Manuel Salgado, în vârstă de 48 de ani, ar fi încercat să-și ia viața înainte să fie prins de poliţie. Este în stare critică şi primeşte asistenţă medicală, a declarat Biroul Șerifului din județul Merced, potrivit ABC News.

Individul a fost prins după ce detectivii au primit informații, marți dimineață, conform cărora unul dintre cardurile ATM ale familiei a fost folosit la o bancă din orașul Atwater, în județul Merced. De altfel, persoana care a fost surprinsă în imaginile de pe camerele de supraveghere din zona ATM-ului se potrivea cu aspectul suspectului din filmările de supraveghere de la locul răpirii.

Cei patru membri ai familiei nu au fost găsiți până la această oră. „Anchetatorii continuă să urmărească toate pistele și lucrează cu sârguință pentru a găsi familia”, a spus biroul șerifului. „Continuăm să cerem ajutorul publicului cu orice informație care ne poate ajuta să găsim locul unde se află victimele.”

Pe acelaşi subiect

Nu se cunoaște niciun motiv al răpirii

"Este imperativ să obținem câteva informații în acest sens. Până acum, din câte știu, nu s-a făcut niciun contact, nicio cerere de răscumpărare, nimic de la suspecți", a spus şeriful.

Autorităţile au anunțat că TIR-ul lui Amandeep Singh a fost găsit în flăcări cu puțin înainte de prânz, luni. Poliția a mers la casa lui Amandeep Singh în jurul orei 12:35; deși nu l-au putut găsi, au vorbit cu o altă rudă. Neputând lua legătura cu niciunul dintre membrii familiei, aceasta a raportat dispariţia acestora.

Oficialii șerifului au răspuns apoi la o afacere și „în timpul anchetei primare, detectivii au stabilit că întreaga familie a fost răpită, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale. „Avem detectivi în căutare, am avut elicoptere în căutarea probelor. Oamenii vor lucra 24 din 24 fără oprire până când îi vom găsi. Trebuie să aducem această familie acasă în siguranță.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Bebeluş de 8 luni, răpit alături de întreaga familie în California. Un suspect a fost arestat, dar victimele sunt de negăsit