Antena Meniu Search
x

Video Cel mai cunoscut cântăreţ de hip hop din Ucraina a postat un filmuleţ în care interpreta o melodie dedicată ţării sale chiar de pe câmpul de luptă

Chiar şi în vreme de război, ucrainenii reuşesc să îşi păstreze zâmbetul pe buze. Cel mai cunsocut cântăreţ de hip hop din ţară, cunoscut, de altfel, şi de inamicii ruşi, a postat pe reţelele sociale un filmuleţ în care interpreta o melodie dedicată Ucrainei, în timp ce păzea oraşul de armata rusă.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 16:10

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Îmbrăcat în costum de militar şi înarmat, Andriy Khlyvnyuk, din trupa Boombox a strâns milioane de vizualizări şi aprecieri în doar câteva ore de la apariţia postării. 

Trupă ucraineană Boombox este formată în 2004 de câtre cântărețul Andriy Khlyvnyuk și Andriy „Fly” Samoylo ​​​​la chitară. În aprilie 2005, trupa a lansat primul său album, care a durat doar 19 ore pentru a fi înregistrat. Cântecele lor sunt predominant în ucraineană, dar au piese și în limba rusă și engleză. Au concertat în mai multe orașe din toată Ucraina, printre care: Lviv, Odesa, Kovel, Uzhhorod și, recent, la Kiev la începutul anului 2022. Trupa a mai cântat în Europa mai largă, SUA și Canada. De la anexarea Crimeei de către Rusia în 2014, trupa a încetat să cânte în Rusia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cel mai cunoscut cântăreţ de hip hop din Ucraina a postat un filmuleţ în care interpreta o melodie dedicată ţării sale chiar de pe câmpul de luptă