Antena Meniu Search
x

Cel mai mare aeroport din lume, în beznă timp de 11 ore. Peste 300.000 de călători au fost afectaţi

Cel mai mare aeroport din lume a stat 11 ore în beznă, după ce a fost paralizat de o pană de curent!

Vezi și

Cel mai mare aeroport din lume a stat 11 ore în beznă, după ce a fost paralizat de o pană de curent! Decolările de pe Aeroportul Internaţional din Atlanta s-au anulat, iar avioanele care urmau să aterizeze au fost deviate. În total, criza a afectat aproape o mie două sute de zboruri.

Zeci de mii de călători se aflau ieri, la prânz, pe cel mai aglomerat aeroport din lume. Puţin după ora 13.00, toţi au rămas în întuneric.

Un incendiu la o instalaţie subterană a provocat pana de curent. Restaurantele și magazinele din aeroport s-au închis imediat, iar automatele nu au mai funcționat. Nici telefoanele mobile n-au putut fi încărcate. 

Avioanele care urmau să plece de pe aeroportul din Atlanta au rămas la sol. Iar cele care se îndreptau spre oraşul american au fost obligate să aterizeze pe alte aeroporturi. Cel mai grav afectată a fost compania Delta Airlines. A anulat peste 450 de curse interne şi internaţionale.  

După 11 ore de aşteptare, electricitatea a revenit. A fost nevoie, însă, de alte trei ore pentru ca activitatea aeroportului să revină la normal. Prin aeroportul din Atlanta trec zilnic aproximativ 275.000 de călători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cel mai mare aeroport din lume, în beznă timp de 11 ore. Peste 300.000 de călători au fost afectaţi