Antena Meniu Search
x

Video Cel puțin 35 oameni au murit în India, după ce s-au prăbușit într-un puț, cu tot cu podeaua templului în care se rugau

Tragedie într-un oraş din India, după ce podeaua unui templu s-a prăbuşit şi odată cu ea şi zeci de oameni. În urma nenorocirii, cel puţin 35 de persoane şi-au pierdut viaţa. 

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 11:21

Vezi și

UPDATE: Bilanțul tragediei din India a crescut la cel puțin 35 de morți, relatează CNN, Reuters şi AFP. O persoană este încă dată dispărută, iar 16 oameni au fost răniţi. Apa a fost pompată din puţul cu trepte pentru a ajuta eforturile de salvare. 

"În ciuda tuturor eforturilor, nu am putut salva multe vieţi", a declarat un reprezentant al autorităţilor. "Este foarte mult noroi. După ce vom face decolmatarea, vom face încă o acţiune de căutare", a declarat oficialul local. Armata, precum şi echipele de intervenţie în caz de dezastre federale şi de stat sunt implicate în operaţiunile de salvare.

Oamenii se adunaseră în templu ca să sărbătorească ziua zeităţii hinduse Lord Ram

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipele de intervenţii, care au folosit funii, frânghii, dar şi scări pentru a-i scoate pe oameni din puţul de sub templu. Unsprezece persoane au fost scoase din fântână fără viaţă, iar alte două au decedat la spital, în urma rănilor suferite.

Autorităţile au deschis o anchetă, iar familiile persoanelor decedate vor fi despăgubite, au transmis autorităţile. Răniţii au fost transferaţi la spitale. Oamenii se adunaseră în templu ca să sărbătorească ziua zeităţii hinduse Lord Ram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cel puțin 35 oameni au murit în India, după ce s-au prăbușit într-un puț, cu tot cu podeaua templului în care se rugau