Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Cel puţin 44 de oameni au murit, după o alunecare de teren pe o plantaţie de ceai din sudul Indiei

O alunecare de teren a măturat marţi o plantaţie de ceai din statul Kerala, din sudul Indiei, omorând cel puţin 44 de persoane, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 11:49

Imaginile prezentate de televiziuni arată cum personalul serviciilor de urgenţă îşi croieşte drum printre stânci şi copaci dezrădăcinaţi, în timp ce apa noroioasă se revarsă, multe case fiind distruse. Un bărbat se luptă să se elibereze după ce a fost blocat în noroi până la piept timp de ore întregi, iar echipele de salvare nu au putut ajunge la el, în ciuda eforturilor multiple, scrie news.ro.

Cel puţin 44 de persoane au murit

Versanţii dealurilor au cedat după miezul nopţii, în timp ce lucrătorii şi familiile lor dormeau, în districtul Wayanad din Kerala, un stat cunoscut drept una dintre cele mai populare destinaţii turistice din India.

Articolul continuă după reclamă

Este cel mai grav dezastru din 2018, când inundaţiile puternice au ucis aproape 400 de persoane.

Pe acelaşi subiect

Ministrul cabinetului de stat M B Rajesh a declarat pentru agenţia de presă ANI că cel puţin 44 de persoane au fost ucise şi 250 au fost mutate în adăposturi temporare, dar eforturile de salvare au fost îngreunate din cauza prăbuşirii unui pod. De asemenea, sunt prognozate şi mai multe ploi pe parcursul zilei.

"Ne temem că gravitatea acestei tragedii este mult mai mare. Operaţiunile de salvare sunt desfăşurate de diverse agenţii care sunt în stare de alertă", a declarat Rajesh.

Aproape 350 de familii locuiau în regiunea afectată, unde în mare parte sunt plantaţii de ceai şi cardamom.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Cel puţin 44 de oameni au murit, după o alunecare de teren pe o plantaţie de ceai din sudul Indiei