Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cat costa vacanta pe cele mai frumoase plaje din lume

Exista oameni care sunt in stare sa bata toata lumea in descoperirea locului perfect pentru petrecerea concediului. Partea proasta este ca, exact in clipa in care au rostit: "Acesta este!", gasesc pe internet un alt loc, parca mai frumos.

Vezi și

In cautarea celei mai frumoase plaje din lume ajungem departe, la mii de kilometri distanta de casa, inBora Bora, Oceanul Pacific.

Preturile pentru o saptamana in paradis sunt pe masura. Cel mai ieftin bilet de avion costa 2.500 de euro, iar cazarea de la 150 de euro pe noapte.

Dar daca visati in continuare la casutele suspendate deasupra oceanului si la peisaje exotice, aveti si o varianta mai apropiata de casa, in Oceanul Indian. Insula Olhuveli este perfecta pentru scuba diving si inot. Temperatura apei este constanta tot timpul anului, 27 de grade Celsius. Un sejur de sapte nopti costa de la 2.500 de euro in sus, cu plecare din Germania.

Pentru un buget mai redus, insula Phuket din Thailanda este la fel de ofertanta. Cazarez incepe de la 50 de dolari pe noapte, de persoana si poate depasi 400 de dolari pentru hotelurile de lux.

Poate nu este cea mai frumoasa din lume, dar Copacabana este spectaculosa nu doar pentru plaja, ci si pentru celebrele fete in bikini. Iar pentru ca se afla langa Rio de Janeiro, puteti vizita fara costuri mari celebra metropola sud americana.

Alti bani, alta destinatie, alta distractie: Cariabe. Chiar langa plaja sunt plantatii de ananas, iar valurile mari sunt un magnet pentru amatorii de surfing. Pretul pentru sapte nopti pleaca de la 1.000 de euro, dar cu un zbor cu trei escale, din Bucuresti.

Nici Europa nu duce lipsa de plaje senzationale. Una foarte apropiata de noi este Zlat Nirat din Croatia. Cel mai usor se ajunge cu masina proprie, iar cazarea costa de la 20 de euro pe noapte in lunile mai si iunie.

Oludeniz sau laguna albastra din Turcia seamana cu o plaja din Caraibe. Deplasarea in zona se face doar cu masini electrice. Preturile pentru cazare pleaca de la 50 de euro pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Cat costa vacanta pe cele mai frumoase plaje din lume