Antena Meniu Search
x

Cele mai frumoase vitrine de Crăciun, la New York

New York-ul se află şi în acest an în topul oraşelor cu cele mai scumpe decoraţiuni de Crăciun. Magazinele de lux din metropola americană au intrat în competiţia vitrinelor aranjate ca într-un basm.

Vezi și

New York-ul se află şi în acest an în topul oraşelor cu cele mai scumpe decoraţiuni de Crăciun. Magazinele de lux din metropola americană au intrat în competiţia vitrinelor aranjate ca într-un basm. Uimitoare, extravagante şi originale, vitrinele de Crăciun au devenit o tradiţie, care îi fascinează mai ales pe turişti.

Ridicată la rang de artă, împodobirea magazinelor pentru Crăciun îmbină idei geniale cu tehnologii spectaculoase. Tema vitrinelor e diferită de la un an la altul. Şi de fiecare dată întrece imaginaţia. 

Acest magazin, de exemplu, a imaginat un tărâm al deserturilor. Este plin cu bomboane în toate culorile, prăjituri şi îngheţată. 

La Macy's, decorarea vitrinelor e o tradiţie care a început încă din secolul al 19-lea. Simbol al iernii şi al copilăriei, omul de zăpadă are un loc special. 

Temele alese şi elementele strălucitoare stârnesc admiraţia şi curiozitatea.

Vitrinele de Crăciun ale marilor magazine sunt gândite cu mai bine de un an înainte. Şi de fiecare dată reuşesc să atragă şiruri nesfârşite de vizitatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Cele mai frumoase vitrine de Crăciun, la New York