Antena Meniu Search
x

Cenășărese moderne! Degete mai scurte pentru doamnele cu bani!

Femeile iubesc pantofii, nu mai e niciun secret. Dar, cât de departe aţi merge pentru a arăta perfect în perechea de pantofi dorită? Ei bine, o modă extrem de dureroasă , scumpă şi. nesănătoasă prinde aripi în Marea Britanie. Tot mai multe femei îşi operează degetele de la picioare în căutarea perfecţiunii. Chirurgii avertizează că şansele ca oasele picioarelor să nu îşi mai revină niciodată, după intervenţie, sunt extrem de mari. Iar doamnele ar putea fi condamnate să nu mai poată purta tocuri niciodată.

Vezi și

Femeile iubesc pantofii, nu mai e niciun secret. Dar, cât de departe aţi merge pentru a arăta perfect în perechea de pantofi dorită? Ei bine, o modă extrem de dureroasă , scumpă şi. nesănătoasă prinde aripi în Marea Britanie.

Tot mai multe femei îşi operează degetele de la picioare în căutarea perfecţiunii. Chirurgii avertizează că şansele ca oasele picioarelor să nu îşi mai revină niciodată, după intervenţie, sunt extrem de mari. Iar doamnele ar putea fi condamnate să nu mai poată purta tocuri niciodată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cenășărese moderne! Degete mai scurte pentru doamnele cu bani!