Antena Meniu Search
x

Cercetătorii americani: Cei care permit animalelor de companie să doarmă alături de ei au parte de un somn mai bun

Indiferent că au câini sau pisici, cei care permit animalelor de companie să doarmă alături de ei au parte de un somn mai bun. Şi asta pentru că se simt mai în siguranţă, pe timpul nopţii. Acest nou studiu vine la doar câteva luni de un altul în care se spunea exact opusul. Într-o clinică specializată în medicina somnului din Minnesota, jumătate dintre pacienţi, care erau proprietari de animale de companie, au declarat că adeseori sunt treziţi în mijlocul nopţii de prietenii lor necuvântători.

Vezi și

Indiferent că au câini sau pisici, cei care permit animalelor de companie să doarmă alături de ei au parte de un somn mai bun. Şi asta pentru că se simt mai în siguranţă, pe timpul nopţii.

Acest nou studiu vine la doar câteva luni de un altul în care se spunea exact opusul. Într-o clinică specializată în medicina somnului din Minnesota, jumătate dintre pacienţi, care erau proprietari de animale de companie, au declarat că adeseori sunt treziţi în mijlocul nopţii de prietenii lor necuvântători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Cercetătorii americani: Cei care permit animalelor de companie să doarmă alături de ei au parte de un somn mai bun