Antena Meniu Search
x

Telefonul bate dormitorul! Dacă tehnologia va continua să avanseze, rasa umană va ajunge în pragul extincţiei

Cel puţin asta reiese din cel mai nou studiu al cercetătorilor americani. Potrivit savanţilor de peste Ocean, tinerii americani sunt mult mai amatori de plăceri electronice, decât de plăceri carnale. .

Vezi și

Aceştia sunt în stare chiar să devină abstinenţi, dacă cineva le-ar da de ales între telefonul deştept şi momentele intime alături de persoana iubită. Americanii suferă mult mai mult dacă nu au internet sau semnal la telefon, decât dacă sunt părăsiţi de parteneri.

Aşa că, pentru ca oamenii să nu dispară de pe faţa Pământului, ar fi indicat ca, măcar o dată pe lună, să fie instaurată "Ziua fără gadgeturi".

Mâncare, somn, sex, telefon mobil sau internet, au întrebat oamenii de ştiinţă americani. Şi mare le-a fost mirarea când ordinea logică a fost bramburită total de tinerii din Statele Unite.

Ce-i drept, mâncarea şi somnul au ocupat primele poziţii ale clasamentului, doar că, în loc de a lăsa sexul pe a treia treaptă, respondenţii l-au împins pe ultima poziţie a topului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Telefonul bate dormitorul! Dacă tehnologia va continua să avanseze, rasa umană va ajunge în pragul extincţiei