Antena Meniu Search
x

Video Charlie Sheen, vedeta serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", atacat de o vecină în propria casă. Femeia l-a strâns de gât şi i-a rupt cămaşa

Este scandal în lumea Hollywood-ului, după ce faimosul actor Charlie Sheen a fost atacat de o vecină, chiar în propria locuinţă.

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 07:43

Vezi și

Femeia a intrat cu forţa în casa lui Sheen după ce acesta a deschis uşa. Ea a încercat apoi să îl sugrume, rupându-i cămaşa, a conform Fox.

„Suspecta, Electra Schrock a fost arestată pentru agresiune cu o armă mortală, care ar putea provoca vătămări corporale grave... şi spargere de locuinţe”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles pentru Fox News.

Potrivit LA Times, adjuncţii şerifului au ajuns la casa lui Sheen din Malibu în jurul orei 13:00 miercuri, după ce au primit un apel la 911. Autorităţile nu au sugerat un posibil motiv al atacului, iar Schrock urma să fie trimisă în judecată vineri la tribunalul Van Nuys. 

Poliția a arestat-o ​​pe agresoarea de 47 de ani, dar motivul atacului și arma folosită în presupusul incident nu au fost divulgate de autorităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Charlie Sheen, vedeta serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", atacat de o vecină în propria casă. Femeia l-a strâns de gât şi i-a rupt cămaşa