Antena Meniu Search
x

Charlize Theron, împlinită și în calitate de burlăciţă

Chiar dacă este una din cele mai frumoase femei din lume, Charlize Theron nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste.

de Redactia Observator

la 18.09.2020, 17:19

Vezi și
  • Charlize Theron se consideră o femeie împlinită.
  • Vedeta a mărturisit că din 2015 nu a mai cunoscut pe nimeni.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Într-un interviu acordat colegei sale de breaslă, Drew Barrymore, aceasta a recunoscut că nu a mai fost la întâlniri de 5 ani. Dar se bucură din plin de statutul de femeie singură şi nu intenţionează să îşi facă un iubit prea curând.

La 45 de ani, Charlize Theron se consideră o femeie împlinită. Chiar dacă la capitolul dragoste nu a avut prea mult noroc. Vedeta a mărturisit chiar că, de când a rupt relaţia cu Sean Penn, în 2015, nu a mai cunoscut pe nimeni.

Poate şi pentru că găsirea sufletului pereche nu a fost niciodată o prioritate pentru ea. Chiar dacă presa a vorbit despre o logodnă secretă, înainte de ruptura de Sean Penn, Charlize chiar declarase că nu s-a gândit nicio clipă să se mărite cu el.

Frumoasa actriţă în avertizează însă pe cei care doresc să o curteze că este extrem de greu de cucerit. Iar alesul trebuie să fie un bărbat cu adevărat special.

Charlize Theron, actriţă: Adică sunt deschisă când un prieten îmi spune "Ar trebui să mergi la o întâlnire, ar trebui să îl cunoşti pe tipul ăsta". Sunt întotdeauna deschisă. Dar simt că sunt într-un moment al vieţii în care trebuie să vii cu mai mult "joc".

Deşi nu are un iubit, Charlize spune că nu se simte singură. Se bucură din plin de burlăcie, mai ales că acest lucru îi permite să petreacă mai mult timp alături de cele două fiice adoptive, Jackson şi August, pe care le creşte singură.

Charlize Theron, actriţă: Pot spune cu sinceritate că în viaţa mea nu mă simt singură. Sa fii părinte este foarte solicitant, plus că, la finalul zilei, mă bag în pat şi îmi spun: "Dumnezeule, nu aş fi vrut ca această zi să fi fost altfel!".

Cu o carieră de peste 25 de ani, vedeta este cunoscută în special pentru filmele Pact cu Diavolul, Monster şi Mad Max. Charlize Theron are o avere estimată la 110 milioane de dolari şi este, de asemenea, una din cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Charlize Theron, împlinită și în calitate de burlăciţă