Antena Meniu Search
x

Retragere în glorie! Cher, divă la 67 de ani!

Cher şi-a început în stil mare turneul de adio. Artista de 67 de ani a făcut primul pas spre pensie în faţa a peste 20.000 de fani care au primit-o ca pe o divă

Vezi și

Au fost de toate la concertul cu care Cher a deschis turneul de adio. Pe scenă au defilat mumii egiptene, cai troieni, coloane romane, acrobaţi, ţigani sau ghicitoare. Şi pe cât de spectaculoase au fost efectele vizuale, pe atât de reuşită a fost apariţia divei americane. Şi-a început recitalul cu un colaj de imagini din cei 40 de ani de carieră.

Cher a ales 20 de piese pentru concertul din Phoenix. Au fost piese de pe cele mai noi albume ale artistei, dar şi hituri vechi care au făcut istorie. Cel mai aplaudat moment a fost duetul digital cu fostul ei soţ, Sonny.

Nu degeaba artista şi-a intitulat turneul "Dressed to Kill". Cher şi-a schimbat ţinuta la aproape fiecare melodie. A purtat piele, pene, corset sau fuste ţigăneşti. Piesa de rezistenţă a fost costumul transparent în care a făcut senzaţie acum 25 de ani în videoclipul melodiei "Turn back time". Şi la 67 de ani îi vine ca turnat.

Acesta a fost primul din seria de 49 de spectacole cu care Cher îşi ia adio de la publicul din Statele Unite. Iar artista a demonstrat că retragerea este una în glorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Retragere în glorie! Cher, divă la 67 de ani!