Antena Meniu Search
x

Curs valutar

China a raportat o singură infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore

Autoritățile chineze au raportat o singură infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

de Cristi Ioniţă

la 02.05.2020 , 06:57

China a ieșit din top 10 cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus China a ajuns la 82.875 de infectări cu noul coronavirus - Hepta
  • China a ajuns la 82.875 de infectări cu noul coronavirus.
  • China a ieșit din top 10 cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus.

Autoritățile chineze au raportat o singură infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

Este vorba despre o infectare la un pacient venit din străinătate, ceea ce înseamnă că nu s-a înregistrat nicio infectare comunitară.

Conform Reuters, numărul de infectări noi cu coronavirus este în scădere de la 12, câte au fost raportate în cursul zilei de vineri, la una singură.

Articolul continuă după reclamă

În schimb, China continuă să depisteze pacienți asimptomatici, grație testărilor în masă, ceea ce înseamnă că pandemia încă nu poate fi declarată învinsă.

În ultimele 24 de ore, autoritățile chineze au descoperit și izolat 20 de pacienți asimptomatici, cu cinci mai puțin decât cei raportați în cursul zilei de vineri.

În total, China a ajuns, de la debutul pandemiei, la 82.875 de infectări și 4.633 de decese provocate de coronavirus. În ultimele 24 de ore nu a fost declarat niciun deces provocat de coronavirus.

China a ieșit din top 10 cele mai afectate țări din lume, fiind depășită de Brazilia, Iran, Rusia, Turcia, Germania, Franța, Marea Britanie, Italia, Spania și Statele Unite ale Americii.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » China a raportat o singură infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore