Antena Meniu Search
x

Ciclistul israelian Guy Timor, spulberat de un şofer beat. Tânărul "extraordinar, mereu zâmbitor", abia împlinise 21 de ani

Ciclistul israelian Guy Timor a murit la vârsta de 21 de ani, joi seara, după ce a fost lovit de un șofer beat, în timpul unui antrenament. Tocmai împlinise 21 de ani.

de Redactia Observator

la 07.06.2024 , 14:02

Guy Timor a murit la 21 de ani
Guy Timor a murit la 21 de ani - Facebook

Tânărul ciclist israelian, Guy Timor, a murit după ce a fost lovit de un șofer beat în timp ce se antrena în sudul țării, arată Times of Israel, care citează declarația oficială a echipei Israel-Premier Tech.

Guy Timor a murit la 21 de ani

„Guy Timor, unul dintre cei mai promițători cicliști israelieni, și-a pierdut viața în mod tragic după ce a fost lovit de o mașină. Transmitem condoleanțe familiei lui Guy, echipei sale IGP și întregii comunități cicliste israeliene pentru această pierdere teribilă".

Articolul continuă după reclamă

„Este o pierdere imensă și dureroasă”, a declarat Tzahi Bogen, antrenorul tânărului ciclist. „Este incredibil că într-o clipă un prieten a fost luat de lângă noi", a adăugat el, potrivit Mediafax.

Yonanatan Turgeman a ținut să îi aducă un omagiu partenerului său din echipa Israel-Premier Tech. „A fost un ciclist extraordinar, mereu zâmbitor. Nu era nimeni care să nu vrea să meargă cu el", a spus el, adăugând: „Toate țările dezvoltate au o infrastructură pentru biciclete. Dar nu și țara noastră. Nu ne putem proteja singuri”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Stiri externe » Ciclistul israelian Guy Timor, spulberat de un şofer beat. Tânărul "extraordinar, mereu zâmbitor", abia împlinise 21 de ani