Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ciclonul Casandra loveşte Europa. Cel puţin 20 de oameni au murit în Bosnia şi Herţegovina. Italia, înghiţită de ape

Europa este lovită de un nou val de vreme rea. Ciclonul Casandra a făcut prăpăd în Bosnia şi Herţegovina, unde cel puţin 21 de oameni au murit. Dezastru a făcut şi în Italia, unde mulţi oameni au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele. Şi în Corfu a fost prăpăd.

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 15:16

Mai multe localităţi din Bosnia Heţegovina au fost spulberate de viitură. Drumurile au fost închise din cauza alunecărilor de teren.

O localitate, izolată complet

Multe case au fost distruse, iar o localitate este izolată complet. Principalele şosele şi căi ferate nu se mai văd de noroi. Echipele de salvare caută mai multe persoane, printre care şi un copil dispărut în timpul viiturii. Oficialii au decis să amâne alegerile locale care urmau să aibă loc mâine.

Vezi și

Vremea extremă continuă să facă ravagii şi în Italia. Situaţia s-a mai calmat în regiunea Emilia Romagna care este astăzi sub cod galben de inundaţii după ce, ieri, un râu revărsat a spart digul ridicat de autorităţi luna trecută când au fost ploi catastrofale. 

Numeroase zone au fost evacuate însă majoritatea oamenilor au fost anunţaţi aseară că se pot întoarce la casele lor. 

Ploile au ajuns şi în Corfu unde un stadion a fost inundat. Mai mulţi copaci au căzut, iar maşinile au înaintat greu pe drumurile acoperite de apă. Vântul a bătut cu putere, iar locuitorii din vest au primit mesaje de avertizare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri externe » Ciclonul Casandra loveşte Europa. Cel puţin 20 de oameni au murit în Bosnia şi Herţegovina. Italia, înghiţită de ape