Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cinci copii au rămas orfani după ce maşina în care se aflau părinţii a fost zdrobită de un copac, în vacanţa din California

Cinci copii au rămas fără „mami şi tati”, după ce un copac de sequoia, înalt de 53 de metri a căzut peste maşina în care se aflau. Tragedia cumplită a avut loc în timp ce se aflau în vacanţă, în nordul Californiei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.03.2021, 17:39

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Jessica, în vârstă de 45 de ani și Jake Woodruff, în vârstă de 36 de ani conduceau spre sud pe autostrada 199 din județul Del Norte, în apropiere de Crescent City, o zonă bine cunoscută pentru copacii săi masivi, când unul dintre giganți a căzut peste maşina familiei, zdrobind cuplul instantaneu.

Se aflau în vacanţă pentru a aniversa ziua de naştere a soţiei

„Este cel mai neobișnuit incident pe care l-am văzut în cariera mea de 19 ani”, a declarat Brandy Gonzalez, responsabil cu informarea publică a CHP. Angajatul al California Highway Patrol a adăugat că o explicaţie probabilă a morţii celor doi ţine de o cauză naturală.

„Suntem foarte predispuși la incidente provocate de Mama Natură în această zonă. Avem uneori copaci peste benzile de drum; acest incident a fost pur şi simplu o tragedie” a mai spus Brandy Gonzalez.

O pagină destinată strângerii de fonduri a fost creată pentru familie cu scopul de a strânge 500.000 de dolari; până acum a fost strânsă suma de 116.000 de dolari, potrivit The Sun.

Cuplul se afla în vacanţă pentru a aniversa ziua de naştere a Jessicăi. Cei doi au lăsat în urmă cinci copii frumoşi: Megan, Evan, Casey, Allie și Chelsea, care nu îi vor mai vedea niciodată pe „mami şi tati”. Familia a fost descrisă ca fiind extrem de apropiată, motiv pentru care, rudele spun că cei mici nu pot înţelege şi accepta încă vestea cumplită.

"A fost un eveniment șocant și neașteptat, iar tragedia acestui accident ne face cu greu să acceptăm că totul e real. Acești 5 copii au rămas orfani şi cu multe cheltuieli. Nu putem face această traumă să dispară, nu-i putem aduce pe Jessica şi Jake înapoi, dar ne putem imagina toţi că mai este un drum lung, mai ales pentru copiii care au rămas în urmă. Știind că această familie și acești copii au primit atât de mult sprijin în ultimele zile este dincolo de incredibil” a declarat Amanda Maffei, organizatoarea campaniei pentru strângerea de fonduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cinci copii au rămas orfani după ce maşina în care se aflau părinţii a fost zdrobită de un copac, în vacanţa din California