Antena Meniu Search
x

Cine este autorul noului masacru din Serbia. Tânărul ar fi răpit şi un taximetrist, pe care l-ar fi ameninţat cu o grenadă

Al doilea atac armat în Serbia, în două zile. Un tânăr de 21 de ani a deschis focul şi a ucis opt persoane, după ce s-a certat cu un poliţist, în oraşul Mladenovac. 13 persoane au fost rănite, dintre care, şapte sunt în stare critică, potrivit presei locale. Autorul masascrului, Uros B., a fost arestat după aproximativ 9 ore de la tragedie. 

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 13:44

Uros provenea dintr-o familie cu o tradiţie militară. Tatăl său este colonel în retragere în armata sârbă, iar mama sa este asistentă la spitalul militar din Belgrad.

Familia deţinea mai multe arme şi era cunoscută în sat pentru scandalurile provocate, spun surse citate de reporterul Observator, Iulia Pop. Individul locuia singur în oraşul Malo Orasje. 

La puţin timp după ora locală 08:00, tânărul a fost prins de poliţişti lângă Kragujevac, după o operaţiune care a durat aproape 9 ore. 

Filmul celui de-al doilea masacru din Serbia

Atacul a avut loc pe 4 mai în apropiere de Mladenovac. S-ar părea că totul ar fi pornit de la o ceartă cu un poliţist. Individul a mers direct acasă, a luat armele familiei şi a început măcelul. I-a ucis mai intai pe poliţist şi pe sora lui. Apoi a mers şi în localităţile vecine şi, dintr-o maşină aflată în mişcare, a împuşcat oameni care i-au ieşit în cale. 

Ulterior şi-a abandonat autoturismul, a răpit un taximetrist, cu tot cu client, ameninţându-l cu o grenadă, şi l-a obligat să îl ducă într-o altă localitate. Toată noaptea l-au căutat poliţiştii cu elicoptere şi cu drone. Într-un final, mai exact în această dimineaţă, l-au prins şi l-au arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Cine este autorul noului masacru din Serbia. Tânărul ar fi răpit şi un taximetrist, pe care l-ar fi ameninţat cu o grenadă