Antena Meniu Search
x

Video Cine este bărbatul care ar fi încercat să-şi omoare familia, plonjând intenționat cu o Tesla de pe stânci, pe Panta Diavolului: "Păreau fericiţi şi bine"

Poliţiştii din San Francisco caută răspunsuri într-o anchetă înfiorătoare. Un medic este acuzat de omor, după ce a plonjat intenţionat cu maşina într-o prăpastie, cu soţia şi cei doi copii pe bancheta din spate. Toţi au supravieţuit miraculos. Ofiţerii cred că şoferul a vrut să îşi omoare familia şi insistă să afle motivele. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 09.01.2023, 15:40

Vezi și

Maşina în care erau doi copii, de 4 şi 9 ani, şi părinţii lor, a căzut în gol aproape 100 de metri, în apropiere de San Francisco, într-o zonă stâncoasă numită "Panta Diavolului". Vehiculul s-a zdrobit de stânci, iar echipele de salvare au fost convinse că nu mai găsesc pe nimeni în viaţă.

Tatăl a folosit Panta Diavolului ca pe arma crimei

Echipele de salvare nu au putut să ajungă decât cu elicopterul în zona unde maşina era făcută zob. Pompierii au coboarât în rapel şi i-au recuperat mai întâi pe cei doi copii. Poliţiştii nu au găsit urme de frână şi cred că tatăl a folosit Panta Diavolului ca pe arma crimei - ştia că puţini scapă cu viaţă din accidentele petrecute acolo.

Brian Pottenger, pompier: Venim aici, din păcate, mult prea des pentru situaţii de genul acesta. A fost un adevărat miracol că au supravieţuit.

Pe acelaşi subiect

Şoferul, soţia şi cei doi copii sunt internaţi în stare gravă la spital

Medicii cred că vor supravieţui. Bărbatul bănuit că a încercat să îşi ucidă familia are 41 de ani şi meseria lui este să salveze vieţi. Cei care îl cunosc sunt şocaţi de gestul lui.

Vecin: Sunt vecinii ideali. Păreau că au petrecut o vacanţă minunată, că au fost să îşi vadă părinţii. Păreau fericiţi şi bine.

O vecină mărturiseşte, însă, că a avut o bănuială sumbră.

Vecin: Am observat că tomberonul lor era plin de ceva vreme şi m-am întrebat de ce nu s-au întors acasă, pentru că copiii sunt la şcoală.

Bărbatul este acuzat acum de tentativă de omor, iar după externarea din spital, va fi dus în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cine este bărbatul care ar fi încercat să-şi omoare familia, plonjând intenționat cu o Tesla de pe stânci, pe Panta Diavolului: "Păreau fericiţi şi bine"