Antena Meniu Search
x

Foto Cine este tânărul care a murit sufocat într-un container în Italia, chiar de Paşte. Ionuţ avea doar 23 de ani: "Visa să-şi facă o casă, avea o viaţă înainte"

Un tânăr de 23 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic, chiar în ziua de Paşte, în Italia. Ionuţ a murit sufocat după ce a rămas blocat într-un container plin cu haine. Cumnatul său a povestit cu ochii în lacrimi despre ultimele momente petrecute împreună cu el.

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 13:25

Cine este tânărul care a murit sufocat într-un container în Italia, chiar de Paşte. Ionuţ avea doar 23 de ani: "Visa să-şi facă o casă, avea o viaţă înainte"
Cine este tânărul care a murit sufocat într-un container în Italia, chiar de Paşte. Ionuţ avea doar 23 de ani: "Visa să-şi facă o casă, avea o viaţă înainte"

"Duminică am sărbătorit Paștele cu toții în grădină. A fost o zi de sărbătoare și de distracție. Apoi, seara, nu știu ce i-a venit în minte. Avea doar 23 de ani și avea o viață întreagă în față: visa să aibă o casă a lui și în schimb a murit într-un mod absurd".

Ionuţ lucra de cinci ani în Italia ca zidar şi visa să-şi construiască o casă

Gabriel Bârzava, cumnatul tânărului, povesteşte cu ochii înlăcrimați când își amintește de cumnatul său Ionuţ, care a murit duminică seară în timp ce încerca să ia niște haine dintr-o pubelă folosită pentru colectarea hainelor uzate în zona ecologică Canonica d'Adda, unde intrase escaladând gardul.

Marți dimineață, cumnatul său a fost însoțit de carabinieri la morga spitalului Papa Giovanni XXIII din Bergamo pentru recunoașterea oficială a lui Costantin. Tânărul al cărui nume complet era Costantin Romeo Ionuț Antonie, dar care își spunea Jony - se afla în Italia de cinci ani și lucra ocazional ca zidar cu un prieten român cu care împărțea casa, scrie L'eco di Bergamo.

Pe acelaşi subiect

Tânărul va fi înmormântat în România

La ora 2 dimineața - după cum reiese din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul centrului de colectare de la Canonicale - tânărul a încercat să fure haine, rămânând blocat în pubelă.

"La început am locuit cu toții la fermă, apoi ne-am mutat într-o casă aici - spune cumnatul -: și el visa să aibă în curând o casă a lui. Până acum cinci luni, făcea uneori prostia asta de a umbla să fure lucruri mărunte: în orice caz, nu avusese niciodată vreo plângere. Și apoi s-a oprit. Noaptea trecută, însă, cine știe ce i-a venit în minte. Pentru înmormântarea lui îl vom duce înapoi în România, la Târgu Jiu. Am fost informați de tragedie de către poliție".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Cine este tânărul care a murit sufocat într-un container în Italia, chiar de Paşte. Ionuţ avea doar 23 de ani: "Visa să-şi facă o casă, avea o viaţă înainte"