Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt bărbații care au ars de vii în restaurantul din Madrid. MAE anunță că niciunul nu e român

Doi oameni au murit şi alţi zece au fost răniţi într-un incendiu izbucnit la un restaurant din capitala Spaniei. Flăcările ar fi pornit chiar din sala de mese şi s-au extins rapid în tot localul. Unii clienţi nu au putut ieşi decât după intervenţia pompierilor. 

de Redactia Observator

la 22.04.2023, 21:07

Vezi și

Restaurantul a fost cuprins de flăcări cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Focul a mistuit întreg localul în doar câteva minute, în timp ce oamenii încercau disperaţi să ajungă afară. "Am salvat 12 persoane care rămăseseră prinse în local din cauză că focul se apropiase foarte mult de uşă, iar ei s-au depărtat cât mai mult. Erau în spate de tot, prinşi ca într-o capcană", povesteşte un pompier.

Doi bărbaţi au murit în incendiu

Pentru alţii, salvatorii au ajuns prea târziu. Doi bărbaţi au murit în incendiu. Unul dintre ei avea 25 de ani şi era angajat. Celălalt, în vârstă de 40 de ani, era client. Zece oameni au fost răniţi."Şase persoane au fost transportate la diferite spitale din Madrid, cu răni grave şi patru cu răni uşoare", a declarat Montse Marcos, supervizor echipa de urgenţe.

Ministerul român al Afacerilor Externe a comunicat că printre victime nu se regăsesc cetățeni români. Incendiul ar fi pornit după ce un ospătar a încercat să flambeze un preparat. Flăcările au ajuns până la decorul din lemn de pe tavan. Ipoteza nu a fost însă confirmată de autorităţi. Oficialii de la Madrid declară că o anchetă este în desfăşurare şi aşteaptă toate datele înainte să comunice cauzele tragediei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cine sunt bărbații care au ars de vii în restaurantul din Madrid. MAE anunță că niciunul nu e român