Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei 6 dușmani ai Ungariei anunțați de Viktor Orban. ”Este o victorie atât de mare că se poate vedea și de pe Lună”

Alegeri în Ungaria. Cu 53% din voturi, Viktor Orban și-a declarat victoria, numind 6 duşmani împotriva cărora a câştigat. “Este o victorie atât de mare că se poate vedea și de pe Lună, dar sigur se poate vedea și de la Bruxelles”, a declarat liderul maghiar.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 12:49

Cine sunt cei 6 dușmani ai Ungariei anunțați de Viktor Orban. ”Este o victorie atât de mare că se poate vedea și de pe Lună”
Cine sunt cei 6 dușmani ai Ungariei anunțați de Viktor Orban. ”Este o victorie atât de mare că se poate vedea și de pe Lună” - Profimedia

Scrutin cu final așteptat în Ungaria. Victor Orban simte, din nou, gustul victoriei și obține al patrulea mandat consecutiv . Dragi prieteni, am obţinut o victorie excepţională - o victorie atât de mare încât probabil se poate vedea de pe Lună şi, în orice caz, cu siguranţă de la Bruxelles", a declarat Viktor Orban într-un discurs după publicarea rezultatelor oficiale parţiale. Orban a mai spus că rezultatul alegerilor a dovedit că maghiarii își iubesc țara. Discursul i-a fost întrerupt de mai multe ori de scandări precum și ”Ungaria!” și ”Viktor! Viktor!”, potrivit presei maghiare.

„A fost o plăcere să mă lupt alături de voi”, le-a spus Orban susținătorilor săi: „Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați dat pentru această victorie, vă mulțumesc pentru urările de bine, încurajări, orele multe de muncă și pentru cei care s-au rugat pentru noi”, și-a așa și-a început premierul discursul victoriei. De asemenea, el le-a mulțumit maghiarilor de dincolo de granițe, pentru ajutorul acordat. Orban a adresat un salut special maghiarilor din regiunea Transcarpatia, spunându-le „nu vă fie teamă, stați acolo, patria e cu voi!”

De asemenea, el le-a mulțumit alegătorilor: ”Cu cât victoria este mai mare, cu atât este mai mare nevoia de smerenie. Și să recunoaștem, avem nevoie de smerenie astăzi.”  Orban a mulțumit celor peste 100.000 de voluntari care au lucrat pentru partid în ultimele zile: „Nu sunt mercenari, ci voluntari care își iubesc țara și au fost gata să facă muncă grea”. 

Viktor Orban i-a numit pe cei 6 duşmani cu care s-a luptat la alegeri

Pe acelaşi subiect

”Trebuie să-l întrebăm pe Bunul Dumnezeu cum se poate că am avut cea mai mare victorie atunci când toți s-au aliniat împotriva noastră. Această victorie înseamnă că, indiferent de tactică și viclenie, inima câștigă întotdeauna la final. Am câștigat pentru că avem o pasiune comună: Ungaria.”

Orban i-a enumerat și pe dușmanii pe care i-a învins în aceste alegeri: stânga de acasă, stânga internațională, birocrații de la Bruxelles, George Soros, presa străină și Volodimir Zelenski. Orban a mai spus că „fiecare cent dat stângii maghiare reprezintă bani irosiți”. Se pare că „stânga maghiară a fost cea mai proastă investiție din viața unchiului Gyuri”, ( n.r referire la miliardarul american de origine maghiară Georg Soros), a spus Orban.

”Ne vom aminti de această victorie pentru tot restul vieții noastre, deoarece atât de mulți oameni s-au aliat împotriva noastră, inclusiv stânga de acasă, stânga internațională de peste tot, birocrații de la Bruxelles, toţi banii şi toate organizaţiile imperiului Soros, mass-media internaţională de tip mainstream și până la urmă chiar și pe președintele ucrainean.” „Întreaga lume poate vedea că ungurii își iubesc țara”, a adăugat el. ”Transmitem Europei mesajul că acesta nu este trecutul, acesta este viitorul. Acesta va fi viitorul nostru european comun”, a spus Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cine sunt cei 6 dușmani ai Ungariei anunțați de Viktor Orban. ”Este o victorie atât de mare că se poate vedea și de pe Lună”