Antena Meniu Search
x

Foto "Cineva a uitat să îi editeze ceasul de mână!" Boris Johnson, acuzat că a dat ora înapoi pe ceasul de perete, ca să arate că a ţinut minutul de reculegere pentru victimele de la Plymouth

Criticii l-au acuzat pe Boris Johnson că a marcat minutul de reculegere de la ora 11 pentru victimele atacului de la Plymouth mai târziu şi că a dat ceasul înapoi pentru poză, însă ar fi uitat de ceasul de la mână care se vede că indică ora 11:14.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 17.08.2021, 14:43

Boris Johnson a ţinut un moment de reculegere pentru victimele de la Plymouth
Boris Johnson a ţinut un moment de reculegere pentru victimele de la Plymouth - Twitter @10DowningStreet

Pe pagina de Twitter a Primului Ministru al Marii Britanii a fost postată o fotografie în care se spunea că Boris Johnson a ţinut un minut de reculegere la ora 11, în semn de respect pentru cele cinci persoane ucise de Jake Davison la Plymouth săptămâna trecută.

Însă internauţii au observat rapid că deşi ceasul din fundal indica ora 11, cel de la mâna lui Boris Johnson indica ora 11 şi 14 minute.

Discrepanţa a atras un val de critici în social media, unii utilizatori spunând că "cineva a uitat să îi editeze ceasul". Jurnalistul Chris Stokel-Walker a adăugat că au fost "scene absolut incredibile în care ceasul lui Boris Johnson îl dă de gol că nu e chiar ora 11, în ciuda ceasului de pe fundal".

Cum este apărat Boris Johnson

Pe acelaşi subiect

Un oficial de pe Downing Street a insistat că ceasul primului ministru era dat înainte şi că minutul de reculegere chiar a fost ţinut la ora 11 dimineaţa.

Cu aceasă teorie au fost şi alţii de acord, spunând că şi ei îşi setează ceasul de mână mai înainte. 

Filmul atacului de la Plymouth, care i-a șocat pe britanici

Cinci oameni au fost ucişi în urma unui atac armat care a şocat Marea Britanie. Un individ şi-a împuşcat mortal membrii familiei şi apoi şi-a continuat masacrul în stradă. 

Individul a tras mai multe focuri de arma asupra trecătorilor, apoi s-a sinucis. Ucigaşul este un britanic în vârstă de 23 de ani, identificat drept Jake Davison. Poliţia britanică a exclus varianta unui atac terorist iar presa din Regatul Unit scrie că este cel mai grav atac armat din ultimul deceniu.

Ultimul atac armat în masă din Marea Britanie a avut loc în 2010, când un șofer de taxi, Derrick Bird, a ucis 12 persoane în Cumbria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » "Cineva a uitat să îi editeze ceasul de mână!" Boris Johnson, acuzat că a dat ora înapoi pe ceasul de perete, ca să arate că a ţinut minutul de reculegere pentru victimele de la Plymouth