Antena Meniu Search
x

Atac armat în Marea Britanie: cel puţin 5 persoane au murit, iar o fetiţă de doar 5 ani e printre victime. Atacatorul s-ar fi sinucis

Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în urma unui incident armat produs joi seară în oraşul britanic Plymouth, la locul atacului fiind mobilizate numeroase echipaje medicale şi de poliţie, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 09:06

Atac armat în Marea Britanie: cel puţin 5 persoane au murit. Poliţia l-a împuşcat mortal pe presupusul atacator
- Profimedia

UPDATE: Potrivit DailyMail, atacatorul s-ar fi sinucis şi nu ar fi fost ucis de poliţie aşa cum erau informaţiile iniţiale. O fetiţă în vârstă de 5 ani, două femei şi doi bărbaţi sunt cele cinci victime ale atacului.

Poliţia britanică a anunţat că incidentul armat a avut loc în zona Biddick / Keyham din oraşul Plymouth. "Agenţii de poliţie au fost solicitaţi din cauza unui incident armat. Sunt unele persoane decedate, iar altele au fost rănite", a comunicat Departamentul Poliţiei locale, citat de postul tv Sky News.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţia Daily Mail, cinci persoane au fost ucise în incident, iar altele sunt rănite.

În zonă a fost instituit un perimetru de securitate şi cred că nu mai există niciun pericol iminent. Un individ suspectat de comiterea atacului armat a fost împuşcat mortal de poliţie, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Autorităţile britanice suspectează că este vorba de un incident produs pe fondul unui conflict familial. Nu există suspiciuni că ar fi vorba de un act terorist. "Nu este vorba de un incident terorist", a declarat deputatul Johnny Mercer, un reprezentant al acestei circumscripţii.

"Incidentul din Plymouth este şocant; toate gândurile mele se îndreaptă spre persoanele afectate. Am vorbit cu şeful Poliţiei regionale şi i-am oferit toată susţinerea", a declarat ministrul britanic de Interne, Priti Patel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atac armat în Marea Britanie: cel puţin 5 persoane au murit, iar o fetiţă de doar 5 ani e printre victime. Atacatorul s-ar fi sinucis