Antena Meniu Search
x

Video Clădiri măturate de șuvoaie până la etajul 1, în Ankara. Apa a izbucnit cu furie pe la ferestre, luând cu ea mobilă şi electrocasnice

O piscină uriaşă. În asta s-a transformat capitala Turciei după cea mai mare ploaie de anul acesta . Maşinile au rămas blocate, circulaţia a fost oprită pe mai multe bulevarde şi poduri, iar apa a ajuns în unele blocuri până la etajul I. Şi în Antalya a plouat enorm, au fost inundaţii şi alunecări de teren. 

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 20:17

Vezi și

În Ankara, ploile torenţiale au inundat străzile, canalizările nu au mai făcut faţă, iar în multe locuri apa a avut peste un metru.

Șuvoaiele au cuprins complet parterul unui bloc şi au ajuns la primul etaj. Acolo a izbucnit cu furie pe ferestrele apartamentelor, luând cu ea mobilă şi electrocasnice. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. După ce s-a oprit ploaia, apele s-au retras greu. O femeie a fost la un pas de tragedie după ce a căzut într-o groapă. 

Pe întreg litoralul Turciei au fost ploi abundente şi inundaţii

În vreme ce Turcia şi Grecia se luptă cu inundaţiile, în Orientul mijlociu este anotimpul furtunilor de nisip. Un nor uriaş ridicat din deşertul Sahara a blocat temporat circulaţia pe canalul Suez.

Norul de nisip a blocat şi circulaţia pe autostrăzile din Egipt. La Cairo, furtuna a ucis un om şi a rănit alţi cinci. Sunt avertizări pentru astfel de fenomene în fiecare zi, iar medicii le recomadă oamenilor să nu iasă prea mult afară şi să poarte mască. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Clădiri măturate de șuvoaie până la etajul 1, în Ankara. Apa a izbucnit cu furie pe la ferestre, luând cu ea mobilă şi electrocasnice