Antena Meniu Search
x

Claudiu Răducanu, eliberat pe cauțiune

Fostul fotbalist Claudiu Răducanu, reţinut în Mexic după ce a fost prins cu carduri false, a fost eliberat pe cauţiune.Nu este chiar liber, pentru că a fost trasferat într-un centru pentru imigranţi

Vezi și

Fostul fotbalist Claudiu Răducanu, reţinut în Mexic după ce a fost prins cu carduri false, a fost eliberat pe cauţiune.*** Nu este chiar liber, pentru că a fost trasferat într-un centru pentru imigranţi

Fostul internaţional dar şi celălalt român cu care a fost arestat, au plătit, fiecare, 30.000 de pesos, echivalentul a 1.750 de euro, ca să nu stea după gratii.

Acum autorităţile locale trebuie să stabilească dacă românii se află legal pe teritoriul Mexicului. Răducanu şi complicele său au fost săltaţi dintr-un centru comercial, acum câteva zile.

Asupra lor au fost găsite 60 de carduri false. Cei doi ar fi încercat să-i mituiască inclusiv pe poliţişti, pentru a nu fi arestaţi. Sunt acuzaţi de fals, uz de fals şi dare de mită.

Claudiu Răducanu a jucat la Steaua şi Espanol Barcelona şi a fost convocat de două ori la naţionala de fotbal a României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Claudiu Răducanu, eliberat pe cauțiune