Antena Meniu Search
x

Video Clipe de groază în apropiere de Berlin, după ce o cisternă GPL a explodat. Flăcările s-au extins şi alte maşini încărcate cu gaz lichefiat

Panică aproape de Berlin. O cisternă plină cu gaz lichefiat a explodat din cauze deocamdată necunoscute. Flăcările au cuprins şi alte maşini de mare tonaj pline cu GPL aflate în aceeaşi parcare. Locuitorii din zonă au fost avertizaţi să rămână în case până la stingerea completă a incendiului.

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 20:48

Vezi și

Localnicii din orașul Ludwigsfelde, aflat la câțiva kilometri de Berlin, au fost treziţi de câteva bubuituri extrem de puternice. O cisternă plină cu gaz lichefiat a explodat, iar flăcările s-au extins rapid și la alte camioane și cisterne încărcate cu GPL. O brigadă formată din 100 de pompieri a fost mobilizată pentru stingerea incendiului. "O cisternă a explodat la primele ore ale dimineții. Astfel, 5 camioane au ars complet. Am reușit să evacuăm alte 3 cisterne, înainte ca focul să se extindă", a declarat Matthias Richter, pompier.

Pompierii au stins flăcările după câteva ore

Autoritățile au format un perimetru de siguranţă de câteva sute de metri pătraţi. Localnicii au fost avertizați să nu iasă din case și să țină ferestrele închise. "Primele măsuri au fost luate imediat pentru a combate focul de la o distanță sigură. Măsurile ulterioare au constat, în principiu, în combaterea incendiului pe o suprafață mare și pe distanţe mai mari", a declarat Matthias Richter, pompier.

Pompierii au stins flăcările după câteva ore. Polițiștii germani au deschis o anchetă pentru a afla cauza incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Clipe de groază în apropiere de Berlin, după ce o cisternă GPL a explodat. Flăcările s-au extins şi alte maşini încărcate cu gaz lichefiat