Antena Meniu Search
x

Clipe de groază pentru un turist britanic, muşcat de un păianjen veninos. Tânărului îi vor fi amputate două degete

Un adolescent britanic trece plin clipe de groază şi îşi va pierde două dintre degetele de la o mână, după ce a fost muşcat de un păianjen pe o plajă din Ibiza.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.08.2021, 18:55

Tânîrul a fost muşcat de un păianjen veninos
Tânîrul a fost muşcat de un păianjen veninos - Profimedia

Adolescentul se afla pe o plajă din Ibiza, în timp ce urmărea apusul, când a fost muşcat de un păianjen veninos. Infecţia poate provoca afecţiuni grave dacă înţepătura nu este tratată într-un termen scurt, potrivit The Mirror. Tânărul de 19 ani așteaptă să fie operat după ce a revenit acasă, în Țara Galilor. El şi-a petrecut ultimele două săptămâni în Spania, făcând teste medicale pentru a încerca să înțeleagă de ce i se umflase mâna dreaptă.

„Am stat pe niște trepte și am simțit ceva care m-a înțepat, dar nu m-am gândit la nimic grav. M-am trezit la 5 dimineața următoare dimineața, pentru că mâna îmi ardea și se umfla. Am început să intru în panică pentru că mâinile îmi deveneau din ce în ce mai vinete și medicii mi-au spus că nu mai văzuseră așa ceva", a povestit tânărul.

Tânărului în vârstă de 19 ani îi vor fi amputate două degete

El a mers la un cabinet medical local unde i s-a făcut o injecție, dar pentru că acest lucru nu a ajutat suficient de mult, a fost transferat la spitalul Can Misses. Medicii au efectuat aici o serie de teste care au arătat că a fost mușcat de un păianjen pustnic maro, extrem de veninos.

Mușcăturile acestor păianjeni pot provoca necroze care pot duce la gangrenă, o afecțiune gravă în care pierderea aportului de sânge determină moartea țesutului corpului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Clipe de groază pentru un turist britanic, muşcat de un păianjen veninos. Tânărului îi vor fi amputate două degete