Antena Meniu Search
x

Concurs de mâncat hotdogi de Ziua Independenţei! Recordul stabilit anul trecut este de 75 de bucăţi consumate în 10 minute (VIDEO)

Ziua Independenţei vine cu multe provocări pentru americani. Concursul de hotdogi rămâne şi în acest an, activitatea favorită a gurmanzilor din Statele Unite. Zeci de participanţi s-au înscris deja în celebra competiţie Regula este una singură: să mănânce cât mai mulţi hotdogi într-un interval de timp limitat.

Vezi și

Ziua Independenţei vine cu multe provocări pentru americani. Concursul de hotdogi rămâne şi în acest an, activitatea favorită a gurmanzilor din Statele Unite. Zeci de participanţi s-au înscris deja în celebra competiţie. Regula este una singură: să mănânce cât mai mulţi hotdogi într-un interval de timp limitat.

Câştigătorii de anul trecut speră ca anul acesta să îşi bată propriul record. Adică să mănânce peste 75 de hotdogi în doar 10 minute. Înaintea marii competiţii, participanţii au fost prezentaţi publicului şi cântăriţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Concurs de mâncat hotdogi de Ziua Independenţei! Recordul stabilit anul trecut este de 75 de bucăţi consumate în 10 minute (VIDEO)