Antena Meniu Search
x

Confruntări violente între Poliţia braziliană şi mafioţi

La o zi după meciul dintre Rusia şi Belgia, pe străzile din Rio s-au auzit focuri de armă. Poliţiştii s-au confruntat cu membrii clanurilor mafiote într-un cartier de favele.

Vezi și

 La o zi după meciul dintre Rusia şi Belgia, pe străzile din Rio s-au auzit focuri de armă. Poliţiştii s-au confruntat cu membrii clanurilor mafiote într-un cartier de favele. Doi oameni ai legii şi un tânăr au fost răpuşi de gloanţe.

În schimbul de focuri în care a fost răpus fiul acestei femei şi-au pierdut viaţa şi doi poliţişti. Tragedia produsă într-un cartier mărginaş din Rio a scos în stradă mii de protestatari. Oamenii au mărşăluit cu sicrie improvizate pe străzile marilor oraşe.

Între timp în capitala Sao Paulo manifestanţii au plimbat o replică uriaşă a trofeului Cupei Mondiale, căreia i-au dat foc în plină stradă, sub ochii jandarmilor înarmaţi până în dinţi.

Autorităţile sperau ca protestele să piardă din intensitate după începerea campionatului mondial de fotbal, dar brazilienii nu au uitat risipa făcută de conducători.

S-au cheltuit prea mulţi bani pentru organizarea acestui eveniment, acuză oamenii. Bani care ar fi trebuit să ajungă, în opinia lor, în sănătate, educaţie şi transporturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Confruntări violente între Poliţia braziliană şi mafioţi