Antena Meniu Search
x

Consilier al premierului Australiei, demis pentru comportament indecent în clădirea Parlamentului

Unul dintre consilierii premierului Australiei, Scott Morrison, a fost demis pentru comportament indecent în clădirea Parlamentului.

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 21:51

Vezi și
  • Doi dintre oamenii de încredere ai premierului Australiei sunt acuzaţi că au batjocorit două femei.

S-a descoperit că respectivul consilier, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, face parte dintr-un grup de politicieni care, de aproximativ doi ani, fac schimb de imagini şi informaţii cu tentă sexuală, unul dintre membrii grupului fiind chiar surprins când se autosatisfăcea deasupra biroului unei avocate.

Conform Archive Today, este doar ultimul dintr-o serie lungă de scandaluri în care au fost implicaţi membri ai cabinetului condus de Scott Morrison sau susţinători ai acestuia, în ciuda faptului că premierul Australiei a acuzat că "gesturile respective arată o lipsă totală de respect faţă de cei care muncesc în clădirea Parlamentului şi faţă de idealurile pe care le reprezintă clădirea respectivă" şi s-a declarat dezamăgit de faptul că "miile de femei care au participat la diferite forme de protest, în ultima perioadă, cred în continuare că nu am auzit apelurile lor la schimbare".

Doi dintre oamenii de încredere ai premierului Australiei, acuzaţi de viol

Procurorul general Christian Porter, personaj girat în funcţie cu ajutorul premierului Scott Morrison, este acuzat că şi-a violat o colegă de şcoală în 1988, iar un alt membru al Guvernului a violat-o pe Brittany Higgins, fost purtător de cuvânt.

Scott Morrison se bazează pe un Guvern alcătuit din 22 de miniştri, dintre care 16 sunt bărbaţi, iar Marise Payne, ministrul Afacerilor Externe şi cea mai experimentată femeie din echipa guvernamentală condusă de Morrison, s-a declarat oripilată de seria de scandaluri cu tentă sexuală şi a precizat că "natura degradantă a acestor acţiuni este mai mult decât dezamăgitoare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Consilier al premierului Australiei, demis pentru comportament indecent în clădirea Parlamentului