Antena Meniu Search
x

Copil de 5 ani prins la volan, singur în mașină, pe autostradă. Se ducea în California, să-și ia un Lamborghini (video)

Un copil de 5 ani a fost prins la volan, singur în mașină, pe autostradă. Se ducea în California, să-și ia un Lamborghini și avea 3 dolari în buzunar.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.05.2020, 09:57

  • Copilul s-a certat cu mama lui, care nu a vrut să îi cumpere bolidul de lux.
  • Polițiștii au crezut inițial că e vorba despre un șofer cu probleme medicale.

Un băiat în vârstă de 5 ani, care avea 3 dolari în buzunar, a fost prins de poliția din Utah în timp ce conducea mașina săi spre California, de unde vroia să-și cumpere un Lamborghini. Băiețelul a furat mașina după ce s-a certat cu mama lui, care i-a spus că nu îi va cumpăra bolidul de lux.

Patrul poliției a oprit SUV-ul condus de copil după ce a văzut că circula cu viteză între 15 și 30 de mile la oră pe autostradă, sub viteza minimă admisă. Polițiștii au crezut inițial că e vorba despre un șofer cu probleme medicale, scrie CNN.

SUV-ul s-a oprit pe partea stângă a autostrăzii la semnalele emise de patrula de poliție, iar agenții au avut o șoc atunci când au văzut cine e la volan.

"Câți ani ai? Ai 5 ani?", se aude unul dintre agenți, uimit, în înregistrarea difuzată de poliția din Utah. "Uau ... Unde ai învățat să conduci o mașină?", mai întreabă el.

Pe acelaşi subiect

"El stătea pe marginea din față a scaunului șoferului, aproape în picioare, astfel încât să poată atinge pedala de frână pentru a menține mașina oprită în timp ce eu stăteam acolo.", a mai povestit polițistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul i-a spus acestuia că intenționase să conducă în California pentru a-și cumpăra un Lamborghini. Avea 3 dolari în buzunar. Prețul de pornire pentru un Lamborghini nou este de aproximativ 200.000 USD.

Polițiștii spun că nimeni nu a fost rănit și că va fi sarcina procurorului local să decidă dacă va depune acuzații împotriva părinților, care lăsaseră băiatul în grija fratelui său mai mare, în timp ce erau plecați de acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Copil de 5 ani prins la volan, singur în mașină, pe autostradă. Se ducea în California, să-și ia un Lamborghini (video)