Antena Meniu Search
x

Foto Copil de şase ani în lacrimi, după ce a fost muşcat de un delfin. Îi confundase mâna cu o gustare, în Ucraina

Incident neaşteptat la un delfinariu din Ucraina! Un copil de şase ani a fost mușcat de un delfin care i-a confundat mâna micuţă cu o delicatesă.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 16:12

Copil de şase ani în lacrimi, după ce a fost muşcat de un delfin. Îi confundase mâna cu o gustare, în Ucraina
Copil de şase ani în lacrimi, după ce a fost muşcat de un delfin. Îi confundase mâna cu o gustare, în Ucraina - Twitter

Băiețelul a suferit mai multe răni profunde la mână, după incidentul înfricoșător, care a avut loc atunci când micuţul încerca să mângâie delfinul. Imaginile de dinaintea mușcăturii îl arată pe copil ținându-și palma deasupra unei piscine, în timp ce animalul sare din apă, ca mai apoi să îşi înfigă dinții în mâna întinsă. Abia după ce acesta a început să urle de durere, mamiferul i-a dat drumul. 

Victima a fost dusă la spital, iar medicii i-au cusut rănile. Potrivit reprezentanților delfinariului, animalul nu era flămând şi nici nu este agresiv de fel. De asemenea, au adăugat că incidentul a avut loc după ce vizitatorii au fost avertizați să nu se apropie de marginea bazinului și să nu își pună mâinile în apă.

Mama se simte vinovată pentru incident

Olena Komogorova, antrenorul principal al delfinariului, a explicat comportamentul delfinului: ''O mână întinsă deasupra apei înseamnă că cineva oferă delicatese''. Mama băiatului a declarat că fiul ei a ținut mână deasupra apei încercând să-l mângâie pe delfin. Vorbind cu presa locală, femeia ar fi dat vina pe propria persoană pentru ceea ce s-a întâmplat și a spus că nu va da în judecată delfinariul.

Administrația intenționează să consolideze măsurile de securitate în urma incidentului. Se ia chiar în calcul ca animalele să fie înlocuite cu roboţi, pentru ca oamenii să le poate explora fără să pună viaţa lor sau a delfinilor în pericol. Creațiile de 2,5 metri sunt îmbrăcate în silicon medical și pot înota pe sub apă și se pot comporta la fel ca omologii lor din viața reală, realizând chiar trucuri pentru mulțimi, potrivit Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Copil de şase ani în lacrimi, după ce a fost muşcat de un delfin. Îi confundase mâna cu o gustare, în Ucraina